Image

WMO VERVOER

Het vervoer krachtens de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) is bedoeld voor mensen met een beperkte mobiliteit, dus voor degenen waarvoor het openbaar vervoer moeilijk bereikbaar of niet goed toegankelijk is.

Taxi Koopmans verzorgt al jaren, en tot ieders tevredenheid, het vervoer WMO vervoer voor Gemeente Heerenveen, Gemeente Opsterland alsmede Oost- en Weststellingwerf.

Voor pashouders in gemeente Heerenveen geldt een jaarlijks kilometrage waarmee zowel binnen als buiten de Gemeente Heerenveen gereisd mag worden. Dit kan per taxi of rolstoelbus, en wel max. 5 OV- zones of max. 22 kilometer per enkele reis. Er geldt een eigen bijdrage van € 0,20 per kilometer alsmede een starttarief van € 1,00 per rit.

In Opsterland is de regeling iets anders, hier mag binnen een straal van 30 km per enkele reis gereisd worden en is een eigen bijdrage van € 0,30 per kilometer van toepassing alsmede een opstaptarief van € 1,00 per rit.

Pashouders in Oost- of Weststellingwerf mogen binnen een straal van 60 km reizen en hebben een eigen bijdrage van € 0,20 per kilometer.

Bij het WMO-loket van uw gemeente kunt u terecht met vragen over het WMO-vervoer. U kunt natuurlijk ook bellen met  (0513) 241 000 of (0516) 46 15 58.


TAXI KOOPMANS: Uw vervoerder sinds 1931!

Image
Taxivervoer

Met een gevarieerd, goed uitgerust wagenpark in combinatie met vakkundig opgeleid en klantvriendelijke medewerkers biedt Taxi Koopmans alle mogelijke vormen van taxivervoer aan.

Meer informatie
Image
Ziekenvervoer

Taxi Koopmans is gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer en heeft contracten met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of specialist voor een medische behandeling. 

Meer informatie
Image
WMO vervoer

Het vervoer krachtens de Wet Maatschappelijke Ondersteuning is bedoeld voor mensen met een beperkte mobiliteit,  dus voor degenen waarvoor het openbaar vervoer moeilijk bereikbaar of niet goed toegankelijk is

Meer informatie
Image
Groepsvervoer

Met een gevarieerd, goed uitgerust wagenpark in combinatie met vakkundig opgeleid en klantvriendelijke medewerkers biedt Taxi Koopmans alle mogelijke vormen van taxivervoer aan.

Meer informatie
Over Ons


VOF Taxi Koopmans uit Jubbega is in 1931 door Wietse Koopmans sr. opgericht als taxi- en touringcarbedrijf. Nu, bijna 90 jaar later, staat de 3e generatie aan het roer. Taxi Koopmans is sinds 2005 in het bezit van het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer, het TX keur.

ContactTaxi Koopmans (P-82568)
Schoterlandseweg 189a
8411 ZE Jubbega

T: 0516 – 461558 / 0513 – 241000
E: info@taxikoopmans.nl