Image

ZIEKEN VERVOER

Taxi Koopmans verzorgt zittend ziekenvervoer in de regio tussen Heerenveen en Donkerbroek. Zittend Ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis, zorginstelling of specialist voor een medische behandeling. U wordt op comfortabele en accurate wijze van deur tot deur vervoerd!  Dus geen gedoe met parkeren of eindeloos zoeken. Onderkant formulier

Het zittend ziekenvervoer wordt in de bepaalde gevallen volledig door de zorgverzekeraar vergoed, rekening houdend met een eigen bijdrage. Neem voor u gebruik wilt maken van zittend ziekenvervoer contact op met uw zorgverzekeraar, of bel met (0513) 241 000 / (0516) 46 15 58.

Er zijn in principe 5 groepen patiënten die in aanmerking komen voor zittend ziekenvervoer van en naar het ziekenhuis, zorginstelling of specialist.

  • Mensen die voor nierdialyse naar het ziekenhuis moeten;
    • Mensen die voor chemotherapie of bestraling naar het ziekenhuis moeten;
    • Mensen die rolstoel gebonden zijn;
    • Mensen die visueel gehandicapt zijn;
    • Mensen die niet in 1 van de bovenstaande groepen vallen, maar door een langdurige ziekte of aandoening toch zwaarwegende vervoersproblemen krijgen wanneer het ziekenvervoer zou worden geweigerd.

 Taxi Koopmans rijdt als gecontracteerde vervoerder voor de Zilveren Kruis / Achmea groep (via ZCN) en de DSW groep. Voor alle overige zorgverzekeraars rijdt Taxi Koopmans ook, maar dan als een niet gecontracteerde vervoerder.

Vraag naar de mogelijkheden of (0513) 241 000 of (0516) 46 15 58.


TAXI KOOPMANS: Uw vervoerder sinds 1931!

Image
Taxivervoer

Met een gevarieerd, goed uitgerust wagenpark in combinatie met vakkundig opgeleid en klantvriendelijke medewerkers biedt Taxi Koopmans alle mogelijke vormen van taxivervoer aan.

Meer informatie
Image
Ziekenvervoer

Taxi Koopmans is gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer en heeft contracten met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of specialist voor een medische behandeling. 

Meer informatie
Image
WMO vervoer

Het vervoer krachtens de Wet Maatschappelijke Ondersteuning is bedoeld voor mensen met een beperkte mobiliteit,  dus voor degenen waarvoor het openbaar vervoer moeilijk bereikbaar of niet goed toegankelijk is

Meer informatie
Image
Groepsvervoer

Met een gevarieerd, goed uitgerust wagenpark in combinatie met vakkundig opgeleid en klantvriendelijke medewerkers biedt Taxi Koopmans alle mogelijke vormen van taxivervoer aan.

Meer informatie
Over Ons


VOF Taxi Koopmans uit Jubbega is in 1931 door Wietse Koopmans sr. opgericht als taxi- en touringcarbedrijf. Nu, bijna 90 jaar later, staat de 3e generatie aan het roer. Taxi Koopmans is sinds 2005 in het bezit van het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer, het TX keur.

ContactTaxi Koopmans (P-82568)
Schoterlandseweg 189a
8411 ZE Jubbega

T: 0516 – 461558 / 0513 – 241000
E: info@taxikoopmans.nl